У Винниках місцевий розбійник побив і пограбував львів‘янина

У Винниках місцевий розбійник побив і пограбував львів‘янина

На одній з вулиць Винник 28 березня жорстоко побили й пограбували 44-річного мешканця Львова. Про це у своїй заяві повідомив сам потерпілий. Він розповів, що 28 березня близько 19-ої години на одній з вулиць Винник на нього напав невідомий чоловік. Зловмисник завдав потерпілому багато ударів, нанісши множинні забійні рани обличчя. Також розбійник вирвав у потерпілого

На одній з вулиць Винник 28 березня жорстоко побили й пограбували 44-річного мешканця Львова.

Про це у своїй заяві повідомив сам потерпілий.

Він розповів, що 28 березня близько 19-ої години на одній з вулиць Винник на нього напав невідомий чоловік. Зловмисник завдав потерпілому багато ударів, нанісши множинні забійні рани обличчя. Також розбійник вирвав у потерпілого сумку з ключами від квартири, банківськими картками й телефоном марки «Самсунг». А ще він зірвав з людини золотий ланцюжок вагою 125 грам.

Сума завданих збитків становить майже 130 тисяч гривень.

«Правоохоронці затримали розбійника, – мовить начальник Личаківського відділу поліції міста Львова, підполковник Роман Макогон. – Ним виявився мешканець Винник, якому 36 років. Нещодавно він лише звільнився з місць позбавлення волі. І зараз знову його заарештували».

За цим фактом відкрито карну справу за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України. Розбійнику загрожує від семи до десяти років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини