Винниківчанин Олег Крук – срібний призер міжнародних змагань «Відкритий Кубок Львова» з мотокросу

У неділю, 12 травня, на мототрасі «Майорівка» відбувся Відкритий Кубок Львова з мотокросу. У змаганнях взяли участь мотогонщики з різних куточків України, Білорусі та Молдови. Глядачів, які прийшли за порцією адреналіну на видовищні гонки на мотоциклах, найбільше захопили заїзди професіоналів у класі «Опен». Переміг у цій категорії багаторазовий чемпіон України та Європи, майстер спорту міжнародного

У неділю, 12 травня, на мототрасі «Майорівка» відбувся Відкритий Кубок Львова з мотокросу.

У змаганнях взяли участь мотогонщики з різних куточків України, Білорусі та Молдови.

Глядачів, які прийшли за порцією адреналіну на видовищні гонки на мотоциклах, найбільше захопили заїзди професіоналів у класі «Опен». Переміг у цій категорії багаторазовий чемпіон України та Європи, майстер спорту міжнародного класу киянин Роман Морозов.

«Срібло» за сумою двох заїздів виборов багаторазовий чемпіон України, майстер спорту, призер Чемпіонату Польщі винниківчанин Олег Крук.

«Роман Морозов був швидший на 35 секунд, – розповів Олег. – Це досить багато в нашому виді спорту. Я розумів, що перемогти в такого високого рівня гонщика майже неможливо. Тому намагався показати якнайкращий результат».

Змагання відбулися у семи різних вікових категоріях. Наймолодщим гонщикам, які пробували свою сили на легендарній трасі, усього по шість років.

«Гонщики винниківського мотоклубу «Драйв» здобули гарні результати, – зазначив голова клубу Володимир Бобко. – Роман Крук став переможцем змагань серед аматорів у класі МХ1. IV місце в цій категорії виборов Андрій Шумелда, V – Олексій Добичін. Серед аматорів у класі МХ2 «срібло» дісталося Денису Присяжнюку, а «бронзу» – Олегу Колесняку».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини