ФК «Жупан» розійшовся миром із «Леокерамікою»

У суботу, 18 травня, винниківський «Жупан» у гостях провів свій третій поєдинок у чемпіонаті Львівської області серед колективів Другої ліги. Суперником ФК «Жупан» стали гравці ФК «Леокераміка». Першими на поле вийшли юнацькі склади й тут винниківські футболісти зазнали фіаско, програвши з рахунком – 0:5. Дорослий склад ФК «Жупан» сьогодні був дуже упевненим у собі. Саме

У суботу, 18 травня, винниківський «Жупан» у гостях провів свій третій поєдинок у чемпіонаті Львівської області серед колективів Другої ліги.

Суперником ФК «Жупан» стали гравці ФК «Леокераміка».

Першими на поле вийшли юнацькі склади й тут винниківські футболісти зазнали фіаско, програвши з рахунком – 0:5.

Дорослий склад ФК «Жупан» сьогодні був дуже упевненим у собі. Саме винниківські футболісти диктували «свої умови» у першому таймі. Та небезпечний епізод створили першими господарі. Адже м‘яч після удару їхнього футболіста влучив у стійку воріт винниківського клубу. Це було на 14-ій хвилині. А на 33-ій хвилині вже Гутник небезпечно наблизився до воріт господарів, але їхній захисник ціною фолу зупинив винниківчанина. Арбітр, не вагаючись, вилучив порушника з поля й призначив штрафний удар. До м‘яча підійшов захисник Молоков і потужно пробив у правий від себе кут воріт. Так гравці ФК «Жупан» вийшли вперед.

На 55-ій хвилині воротар винниківчан Козодій врятував свої команду після небезпечного удару когось із гравців господарів.

На 56-ій хвилині свій шанс подвоїти рахунок не використав Новак. На 75-ій хвилині мав нагоду відзначитися Романюк.

А на 80-ій хвилині господарі таки забили гол у відповідь і рахунок став – 1:1.

Гравці «Леокераміки» докладали максимум зусиль, щоб вирвати перемогу. А здобути її втратили саме гості. На останніх секундах Куцій виконав точну передачу на Мельнічека. На жаль, останній пробив дуже невпевнено з декількох метрів і воротар узяв його удар. Після цього арбітр завершив цей захоплюючий поєдинок.

Отож, нічийний рахунок – 1:1. Це був третій поєдинок ФК «Жупан». І всі матчі завершилися з  рахунком – 1:1.

Склад ФК «Жупан»: Козодій, Вергун, Петрів, Молоков, Шкраба, Романюк, Куцій, Гутник, Яковчук, Новак, Мартиняк.

На заміну виходили: Баран, Суль, Ільків, Павлентій, Мельнічек.

Підтримати винниківських футболістів приїхав і заступник міського голови Винник Богдан Шустер.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини