У Винниках СБУ викрила угруповання на вимаганні грошей у підприємців

У Винниках  СБУ викрила угруповання на вимаганні грошей у підприємців

Увечері, 22 травня, на вулиці Галицькій у Винниках співробітники Служби безпеки України блокували діяльність організованого угруповання, яке спеціалізувалося на вимаганні грошей у громадян, зокрема представників комерційних структур. За інформацією прес-центру СБ України, оперативники спецслужби встановили, що до складу банди входили мешканці регіону. Зловмисники, здійснюючи психологічний тиск і погрожуючи фізичним насильством, займалися «вибиванням» неіснуючих боргів з

Увечері, 22 травня, на вулиці Галицькій у Винниках співробітники Служби безпеки України блокували діяльність організованого угруповання, яке спеціалізувалося на вимаганні грошей у громадян, зокрема представників комерційних структур.

За інформацією прес-центру СБ України, оперативники спецслужби встановили, що до складу банди входили мешканці регіону. Зловмисники, здійснюючи психологічний тиск і погрожуючи фізичним насильством, займалися «вибиванням» неіснуючих боргів з підприємців. Співробітники СБУ задокументували факт вимагання рекетирами трьох тисяч семисот доларів США від представника місцевої комерційної структури.

Вирішується питання щодо повідомлення фігурантам справи про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 189 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії. Заходи з викриття зловмисників проводились спільно з поліцією під процесуальним керівництвом прокуратури.

Фото: https://ssu.gov.ua, “Винниківський Вісник”

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини