У Винниках відбулася опера «Запорожець за Дунаєм»

У четвер, 27 червня, в приміщенні КЦ «Дозвілля» відбулася опера «Запорожець за Дунаєм». Самодіяльні артисти, поставивши цей  безсмертний твір Гулака-Артемовського на винниківській сцені, подарували глядачам безмежне свято. Чудова гра артистів вразила всіх присутніх, а їх сьогодні було багато. І вони не шкодували для своїх улюбленців аплодисментів. Головні ролі виконували: Богдан Шустер (Іван Карась), Оксана Богдан

У четвер, 27 червня, в приміщенні КЦ «Дозвілля» відбулася опера «Запорожець за Дунаєм».

Самодіяльні артисти, поставивши цей  безсмертний твір Гулака-Артемовського на винниківській сцені, подарували глядачам безмежне свято.

Чудова гра артистів вразила всіх присутніх, а їх сьогодні було багато. І вони не шкодували для своїх улюбленців аплодисментів.

Головні ролі виконували: Богдан Шустер (Іван Карась), Оксана Богдан (Одарка), Ярослав Харун (Султан), Наталія Воробей (Оксана), Марко Яцейко (Андрій), Сергій Габшій (Селім-Ага), Анна Романюк (Гасан), Андрій Бурлака (Імам), а також Артур Гайдуківський,

У виставі брали участь хор «Воскресіння», учні та викладачі Львівської державної школи мистецтв № 9 та артисти оркестру Львівського театру опери та балету.

Диригент-постановник Василь Коваль.

Директор проекту Ярослав Харун.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини