Госпіталь у Винниках отримав багатофункціональні ліжка та інші медичні меблі з Німеччини

Госпіталь у Винниках отримав багатофункціональні ліжка та інші медичні меблі з Німеччини

Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих ім. Ю. Липи, що у Винниках, отримав велику партію якісних медичних меблів із Німеччини. «Гуманітарна допомога від німецького благочинного фонду дуже важлива, – розповів заступник  генерального директора госпіталю  з хірургічної допомоги Андрій Сав’юк. – Багатофункціональні ліжка необхідні для хворих, особливо після хірургічного втручання. Ми отримали 33 таких ліжка,

Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих ім. Ю. Липи, що у Винниках, отримав велику партію якісних медичних меблів із Німеччини.

«Гуманітарна допомога від німецького благочинного фонду дуже важлива, – розповів заступник  генерального директора госпіталю  з хірургічної допомоги Андрій Сав’юк. – Багатофункціональні ліжка необхідні для хворих, особливо після хірургічного втручання. Ми отримали 33 таких ліжка, матраци і тумби з розкладними столиками. Всю допомогу безкоштовно надав німецький благодійний фонд «HOPE».

Забезпечили перевезення та розмитнення вантажу волонтери «Народної самооборони». У госпіталі сподіваються на тривалу та ефективну співпрацю із німецьким фондом.

Фото: Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини