ФК «Рух» буде представляти Львів

ФК «Рух» буде представляти Львів

ФК “Рух” з новою символікою та власними цінностями виступатиме цього сезону в Першій лізі і представлятиме Львів, а не Львів-Винники, як це було раніше. Про це сьогодні, 24 липня, повідомив сайт клубу. «Тут треба виокремити кілька складових, – прокоментував рішення клубу переїхати до Львова  генеральний директор ФК «РУХ» (Львів) Ігор Дедишин. –  Клуб, який діяв до

ФК “Рух” з новою символікою та власними цінностями виступатиме цього сезону в Першій лізі і представлятиме Львів, а не Львів-Винники, як це було раніше.

Про це сьогодні, 24 липня, повідомив сайт клубу.

«Тут треба виокремити кілька складових, – прокоментував рішення клубу переїхати до Львова  генеральний директор ФК «РУХ» (Львів) Ігор Дедишин. –  Клуб, який діяв до того у формі громадської організації, у такому форматі себе вичерпав. Тож ми вирішили створити комерційну структуру, Товариство з обмеженою відповідальністю, яке отримало зараз атестат на новий сезон. Ми підійшли до такого етапу, коли потрібно формувати повноцінну структуру, бізнес-модель у тому числі. Ідея переїхати до Львова виникла спонтанно. Це було пов’язано з реконструкцією стадіону у Винниках. Переїхавши до Львова, на «Скіф», ми одразу відчули, що інтерес львівських вболівальників до нашої команди досить значний, відтак і було прийнято рішення, що клуб стане не лише командою для винниківчан, а й для львів’ян. Прагнемо орієнтуватись на широку аудиторію, бути ближчою до неї. Звісно, що футбольний клуб «Рух» назавжди залишиться вдячний винниківчанам і завжди підкреслюватиме, звідки його коріння. Він там народився, і державна реєстрація товариства досі залишається у Винниках, це також данина цьому містечку. Львівським вболівальникам ми хочемо запропонувати щось нове і цікаве. Проробили плідну роботу, щоб оновити клуб і його сприйняття та залучити якомога більшу кількість вболівальників на трибуни за участі команди «Рух».

Фото: сайт ФК “Рух”

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Ростислав КУБСЬКИЙ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини