Будинок дитячої та юнацької творчості Винник презентував свою діяльність на святковій творчій толоці

У неділю, 8 вересня, в парку Незалежності  відбулася святкова позашкільна толока, на яку громаду міста запросив Будинок дитячої та юнацької творчості Винник за підтримки Винниківської міської ради. Святкову програму розпочали піснею про Винники, яку разом виконали учасники зразкового дитячого хору «Оберіг» та вокального ансамблю «Веселочка». Свої таланти показали учасники гуртків і колективів, що працюють у

У неділю, 8 вересня, в парку Незалежності  відбулася святкова позашкільна толока, на яку громаду міста запросив Будинок дитячої та юнацької творчості Винник за підтримки Винниківської міської ради.

Святкову програму розпочали піснею про Винники, яку разом виконали учасники зразкового дитячого хору «Оберіг» та вокального ансамблю «Веселочка».

Свої таланти показали учасники гуртків і колективів, що працюють у БДЮТі, –  співали, танцювали, розповідали гуморески (зразковий ансамбль сучасного танцю «Карамель», зразковий хор «Оберіг», вокальний ансамбль «Веселочка», студія естрадного співу «Виноградинка», літературно-драматичний гурток «Велес»).  Відбулися майстер-класи гуртків образотворчого мистецтва «Дитячий вернісаж», декоративно-ужиткового мистецтва «Перевесло», настільного тенісу «Прудкий м’яч» та ін.

«Понад шістдесят років наш позашкільний навчальний заклад навчає дітей Винник різних видів культурної діяльності, – розповіла директор Будинку дитячої та юнацької творчості Ольга Соколик. – Наші педагоги заохочують до вивчення культури рідного краю, прищеплюють любов до рідної мови та літератури, розвивають творчий потенціал, сприяють видавництву творів для дітей, популяризують декоративно-ужиткове, вокально-хорове, хореографічне мистецтва, є ініціатором і учасником багатьох заходів різного рівня,  має вагомі творчі здобутки на українських та закордонних фестивалях і конкурсах. Чекаємо нових діточок, яким обіцяємо допомогти обрати заняття до душі, досягти успіху у вибраному напрямі творчості».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини