Порозуміння не знайдено: зустріч громади, мера Винник із представниками заводу гарячого цинкування (Відео)

Порозуміння не знайдено: зустріч  громади, мера Винник із представниками заводу гарячого цинкування (Відео)

У вівторок, 10 вересня, мешканці зібралися на мирну акцію протесту під стінами Львівської ОДА, щоб донести до влади необхідність призупинити будівництво заводу гарячого цинкування біля Винник. Увечері небайдужі прийшли в студію каналу “НТА” – говорили про проблеми, що можуть виникнути під час процесу хімічно небезпечного виробництва, що може стати “бомбою сповільненої дії” під безпосередній близькості

У вівторок, 10 вересня, мешканці зібралися на мирну акцію протесту під стінами Львівської ОДА, щоб донести до влади необхідність призупинити будівництво заводу гарячого цинкування біля Винник. Увечері небайдужі прийшли в студію каналу “НТА” – говорили про проблеми, що можуть виникнути під час процесу хімічно небезпечного виробництва, що може стати “бомбою сповільненої дії” під безпосередній близькості житла мешканців Винник, численні порушення, фейкові громадські слухання,  шляхи вирішення проблеми тощо.

Представники заводу гарячого цинкування продовжують ігнорувати думку людей. Діалогу вони не хочуть. “Екранівці” не відповіли на найважливіше запитання, яке озвучив міський голова Винник Володимир Квурт: “Чому долю громади вирішують без громади. Поясніть”.

Скандальне будівництво, яке  скроплене слізьми та прокльонами мешканців,  триває…  Для чого такий бізнес пану Карпінському?

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини