Міський голова Винник Володимир Квурт ознайомлюється з досвідом італійських колег

Міський голова Винник Володимир Квурт ознайомлюється з досвідом італійських колег

Міський голова Винник Володимир Квурт у ці дні перебуває в Італії, де вивчає досвід італійських колег із організації роботи тамтешніх підприємств комунального, аграрного, медичного та інших секторів. Про це Володимир Квурт повідомив на своїй сторінці у соціальних мережах. «Насичена подорож півднем Італії добігає кінця, – пише Володимир Квурт. – Сьогодні ми в Неаполі. Я вражений

Міський голова Винник Володимир Квурт у ці дні перебуває в Італії, де вивчає досвід італійських колег із організації роботи тамтешніх підприємств комунального, аграрного, медичного та інших секторів.

Про це Володимир Квурт повідомив на своїй сторінці у соціальних мережах.

«Насичена подорож півднем Італії добігає кінця, – пише Володимир Квурт. – Сьогодні ми в Неаполі. Я вражений різноманітним потенціалом італійських громад. Стереотип про південь Італії, як лише аграрний регіон, повністю зруйнувався. Адже за ці дні ми побували на підприємстві з діагностики і санації труб, на будівництві очисних та сміттєпереробних заводів, познайомилися з невеличкими підприємствами, які пропонують сучасні технологічні рішення в будівництві. Медицина – це окремий пріоритет, який вражає широким спектром своїх послуг та інноваційних рішень з профілактики і лікування діабету, гіпертонії, раку, у спортивній медицині. Аграрний сектор – це не тільки вирощування найкращого винограду в Європі, але й повні цикли ековиробництва. Цей досвід варто вивчати і переймати нашим громадам. Дякую італійським партнерам за таку унікальну нагоду побачити і вивчити життя півдня Італії. З надією на подальшу співпрацю я подарував своїм італійським новим друзям винниківський смайлик і запросив їх до нашого міста».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини