Трагедія: восьмикласник школи Винник впав з шостого поверху недобудови і помер від отриманих травм

Трагедія: восьмикласник школи Винник впав з шостого поверху недобудови і помер від отриманих травм

У п’ятницю, 27 вересня, сталася страшна біда. Учень восьмого класу СЗШ № 29 впав із недобудови на вулиці Тракт Глинянський у Львові. Від отриманих травм 14-річний підліток помер дорогою до лікарні. Повідомлення про біду надійшло в поліцію о 18:50. За інформацією відділу комунікації поліції Львівської області, дитина впала з висоти шостого поверху недобудованого будинку, де

У п’ятницю, 27 вересня, сталася страшна біда. Учень восьмого класу СЗШ № 29 впав із недобудови на вулиці Тракт Глинянський у Львові. Від отриманих травм 14-річний підліток помер дорогою до лікарні.

Повідомлення про біду надійшло в поліцію о 18:50. За інформацією відділу комунікації поліції Львівської області, дитина впала з висоти шостого поверху недобудованого будинку, де протягом кількох років не проводяться ніякі роботи.

Незважаючи на зусилля лікарів швидкої медичної допомоги, від отриманих травм хлопчик помер дорогою до лікарні.

Поліцейські проводять невідкладні слідчі дії, встановлюють обставини загибелі. Вирішується питання правової кваліфікації події.

«Хлопчик був єдиною дитиною в сім’ї, чемним, дружелюбним. Навіть важко уявити, що таке могло статися»,– розповіла директор СЗШ № 29 Оксана Верхівська.

Громада міста співчуває батькам та рідним.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Ростислав КУБСЬКИЙ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини