Ансамбль «Dolce Voice» отримав ІІ місце в регіональному фестивалі української патріотичної пісні «Зірка Покрови-2019»

Ансамбль «Dolce Voice» отримав ІІ місце в регіональному фестивалі української патріотичної пісні «Зірка Покрови-2019»

У ІІ Регіональному фестивалі української патріотичної пісні «Зірка Покрови», що відбувся цими вихідними в с. Підбірці, взяли участь кілька колективів із Винник. Новостворений ансамбль «Dolce Voice» Школи мистецтв Винник отримав ІІ-гу премію в дитячій віковій категорії за виконання української повстанської пісні «Сонце світить» під акомпанемент бандури. Керівник ансамблю – викладач Школи мистецтв Наталія Воробей. Уперше

У ІІ Регіональному фестивалі української патріотичної пісні «Зірка Покрови», що відбувся цими вихідними в с. Підбірці, взяли участь кілька колективів із Винник.

Новостворений ансамбль «Dolce Voice» Школи мистецтв Винник отримав ІІ-гу премію в дитячій віковій категорії за виконання української повстанської пісні «Сонце світить» під акомпанемент бандури.

Керівник ансамблю – викладач Школи мистецтв Наталія Воробей. Уперше дівчатка (солістки та лауреати всеукраїнських і міжнародних конкурсів) виступили на сцені як колектив у травні цього року із піснею «Країна мрій» Олега Скрипки. Пісні виконують під бандуру, а це збільшує кількість їхніх шанувальників.

Диплом учасників отримали малята (група «Дебют) Музичного театру «Крещендо» (керівник Марія Палько).

У дорослій віковій номінації виступив вокальний ансамбль «Винниківчани» Народного дому м. Винники (художній керівник Володимир Завербний). Колектив отримав почесну грамоту за творчість і багаторічну популяризацію патріотичних пісень.

«Подяками від департаменту з питань культури ЛОДА нагородили усього п’ятьох керівників колективів, із них троє – винниківських – Марію Палько, Наталію Воробей і Володимира Завербного, – розповіла член журі фестивалю, заступник директора ЛДШМ № 9 Віра Романюк. – Конкурс проводився на некомерційних засадах. Учасники не оплачували вступних і благодійних внесків. Робота організаторів і журі здійснювалась на волонтерських засадах заради популяризації української патріотичної пісні та патріотичного виховання молодого покоління».

 

 

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини