Неподалік Підбірців трагічно загинув мешканець Пікуловичів

Неподалік Підбірців трагічно загинув мешканець Пікуловичів

У п‘ятницю, восьмого листопада, на залізничній колії неподалік села Підбірці було виявлено мертве тіло чоловіка. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області. Тривожна звістка про трагічний випадок на гарячу лінію надійшла о 20:40. Згодом правоохоронці з‘ясували особу загиблого, адже на його тілі було виявлено рани, завдані потягом. Ним виявився 37-річний мешканець села Пікуловичі,

У п‘ятницю, восьмого листопада, на залізничній колії неподалік села Підбірці було виявлено мертве тіло чоловіка.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Тривожна звістка про трагічний випадок на гарячу лінію надійшла о 20:40.

Згодом правоохоронці з‘ясували особу загиблого, адже на його тілі було виявлено рани, завдані потягом. Ним виявився 37-річний мешканець села Пікуловичі, який мешкав разом із батьками.

За фактом трагічної загибелі людини на залізничному перегоні «Борщовичі – Пікуловичі» відкрито кримінальну справу за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України (порушення правил руху під час експлуатації залізничного, водного та повітряного видів транспорту).

Цілком можливо, що чоловік пропустив свою зупинку та намагався залізничною колією повернутися додому. А потрапив через власну необережність під інший потяг.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини