15 листопада винниківська молодь презентуватиме мистецько-психологічний проект «Зазирни»

15 листопада винниківська молодь презентуватиме мистецько-психологічний проект «Зазирни»

Поєднати щирі емоції та почуття, фотовиставку, театральні композиції – таке завдання озвучили організатори незвичного заходу – проекту «Зазирни» – ЛММГО «Золота молодь Винник», Студія сценічного мистецтва «ЗМВ». Підтримали творчий проект бібліотека для дорослих і Винниківська міська рада. За інформацією організаторів, робота над фото тривала протягом чотирьох годин.  Діти мали завдання обрати будь-який продукт і «перетворитись»

Поєднати щирі емоції та почуття, фотовиставку, театральні композиції – таке завдання озвучили організатори незвичного заходу – проекту «Зазирни» – ЛММГО «Золота молодь Винник», Студія сценічного мистецтва «ЗМВ». Підтримали творчий проект бібліотека для дорослих і Винниківська міська рада.

За інформацією організаторів, робота над фото тривала протягом чотирьох годин.  Діти мали завдання обрати будь-який продукт і «перетворитись» у нього, а також за 30 секунд відтворити якнайбільше цікавих емоцій. Результатів зйомки фотографа Софії Чериби учасники та батьки не бачили, тому це буде сюрпризом для всіх. Також для проекту готують композиції про те, як емоційно ми сприймаємо навколишній світ і що відчуваємо після сказаних та почутих слів від важливих для нас людей.

«Ми торкнемося важливих тем і ще раз спробуємо нагадати, що є справді цінним, – зазначила куратор проекту Анастасія Пришляк. – Це буде не просто виставка фото, а перші та найщиріші емоції учасників. Найкрутішою в цьому заході буде СПРАВЖНІСТЬ! Кожен із гостей матиме змогу відчути ту першу емоцію, а наш фотограф обов’язково упіймає цей момент».

Інтригуючо-мистецько-психологічний захід відбудеться 15 листопада о 18:00 у бібліотеці для дорослих (Винники, вул. Галицька, 49).

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини