Сьогодні останній день голосування за проекти Громадського бюджету Львова

Сьогодні останній день голосування за проекти Громадського бюджету Львова

Сьогодні, 15 листопада, останній день, коли можна віддати свій голос за проекти, які, на вашу думку, вартують реалізації у Винниках.  Не будьте пасивними спостерігачами розвитку Винник, додайте свої голоси для поступу нашого міста! Винники представили шість проектів – два великих і чотири малих. На платформі «Громадський бюджет» можна проголосувати за один великий і один малий

Сьогодні, 15 листопада, останній день, коли можна віддати свій голос за проекти, які, на вашу думку, вартують реалізації у Винниках.  Не будьте пасивними спостерігачами розвитку Винник, додайте свої голоси для поступу нашого міста!

Винники представили шість проектів – два великих і чотири малих. На платформі «Громадський бюджет» можна проголосувати за один великий і один малий проект. Проекти, які найбільше підтримають мешканці, будуть реалізовані з бюджету мiста.

Великі проекти

Проект № 77. «Кафе-їдальня «Смаколик» у СЗШ № 29 ( капітальний ремонт харчоблоку)».

Автор – Оксана Верхівська. Бюджет – 3 000 000 грн. Основна мета проекту – створення комфортних умов для організації якісного та раціонального харчування школярів, збільшення посадкових місць шляхом модернізації кафе-їдальні. Їдальня посідає одне з найважливіших місць серед приміщень школи. Це не тільки місце, де можна смачно пообідати, але й зона відпочинку, де повинен панувати комфорт, позитивна атмосфера.

Проголосувати можна ТУТ.

 

Проект № 115. Покращення умов діяльності колективів Народного дому м. Винники

Автор проекту – Наталія Вінярська. Бюджет – 800 000 грн. Ідея проекту – «зробити комфортнішим зовнішній простір для відвідувачів, сприяти збільшенню їх потоку, продовжити з використанням нових підходів ангажування дітей і молоді традиційним і сучасним українським мистецтвом, організацією цікавих інтерактивних подій, що сприятимуть обміну досвідом між представниками різних поколінь».

Проголосувати можна ТУТ.

Малі проекти

Проект № 14. «Мережа вуличних тренажерних майданчиків у Винниках (закупівля спортивного інвентарю)».

Автор проекту – Остап Готь. Бюджет – 598 950 грн. «Мета: спонукати дітей і молодь, старших за віком людей до активного заняття спортом, підтримки здорового способу життя на базі вільно доступної мережі вуличних спортивних тренажерів (9 комплексів) розташованих поряд із існуючими дитячими/спортмайданчиками у м.Винники, вул.: Кільцева, 2А; Кільцева, 1; Кільцева, 9; Винна гора, 14; Жуковського, 39; Івасюка, 21; Стрілецька, 1; Грушевського; Сагайдачного,35.
Один комплект тренажерів дозволить безкоштовно виконувати щонайменше 10 спортивно-тренувальних вправ для різних груп м’язів
Виконання проекту дозволить безкоштовно і одночасно якісно займатися спортом для понад 3000 дітей і підлітків віком від 10-18 р, і понад 3000 старших за віком осіб.

Проголосувати можна ТУТ.

Проект № 64. «Капітальний ремонт тренажерно-гімнастичного майданчика на території СЗШ №47 м.Львів-м.Винники».

Автор проекту – Петро Стефанишин. Бюджет –  593 804 грн. Тренажерно-гімнастичний майданчик стане першим із трьох спортивних майданчиків (футбольного, великого тенісу, гімнастичного), які в майбутньому мають стати сучасним літнім спортивним комплексом для учнів школи, місцем проведення дозвілля і занять спортом мешканців даного мікрорайону.

Проголосувати можна ТУТ.

 

Проект № 104. «Дитяча мрія на Івасюка»

Автор проекту – Марія Дмітрієва. Бюджет – 599 800 грн.  Проект передбачає створення сучасних ігрових конструкцій, футбольного майданчика, озеленення та огорожі на вул. Івасюка, 23.

Проголосувати можна ТУТ.

 

Проект № 146. «АКОРД (Акустичне концертне оформлення – дарує радість дітям)

Автор проекту – Ярослав Харун. Бюджет – 508 906 грн. Звукове, світлове обладнання та облаштування залу для організації концертів у Львівській державній школі мистецтв №9 (адреса м. Львів-Винники, вул. Ринок, 4). Школа щороку організовує велику кількість культурних заходів для громадськості міста Винники. Якісне звукове, світлове обладнання та належне облаштування залу необхідним для успішного проведення концертів.

Проголосувати можна ТУТ.

Нагадаємо, бюджет участі – демократичний процес, який надає можливість кожному мешканцю брати участь у розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста/ОТГ та/або голосування за них.

Голосування за проекти триватиме від першого до 15 листопада. Віддати свій голос за обраний проект (один великий і один малий) можна онлайн або в пунктах супроводу Бюджету участі.  Оголошення переможців – до 1 грудня, реалізація проектів – 2020 рік.

Лариса КУБСЬКА
visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини