Винниківські каратисти в складі клубу «Юніон» вибороли командне «золото» у Словаччині

Винниківські каратисти в складі клубу «Юніон» вибороли командне «золото» у Словаччині

Новий рік спортсмени клубу «Юніон» розпочали з тріумфальної перемоги – отримали перше загальнокомандне місце на XIII Міжнародному турнірі «Memorial of Michal Bozogan», що відбувся в м. Кошице (Словаччина). «Спортсмени клубу «Юніон» здобули дванадцять «золотих», дванадцять «срібних», двадцять п’ять  «бронзових» нагород, – розповіли тренери Максим Борищак і Тарас Герчук. –  Вклад винниківських каратистів – Андрій Дутко,

Новий рік спортсмени клубу «Юніон» розпочали з тріумфальної перемоги – отримали перше загальнокомандне місце на XIII Міжнародному турнірі «Memorial of Michal Bozogan», що відбувся в м. Кошице (Словаччина).

«Спортсмени клубу «Юніон» здобули дванадцять «золотих», дванадцять «срібних», двадцять п’ять  «бронзових» нагород, – розповіли тренери Максим Борищак і Тарас Герчук. –  Вклад винниківських каратистів – Андрій Дутко, який дебютував на міжнародних змаганнях, посів друге місце в категорії 10-11років (вага –35 кг), також «срібло» виборов Василь Демків у категорії 10-11років (40 кг). Ми приємно вражені результатами наших спортсменів, їхнім прагнення до перемог, яких, упевнені, буде ще чимало».

 

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини