Зимовий табір «Комікс-арт»: навчання та розваги

Зимовий табір «Комікс-арт»: навчання та розваги

Протягом 13-18 січня Художня студія «Гранат» запрошує дітей від 7 до 13 років у зимовий табір «Комікс-арт» (вул. Галицька, 27). Навчання та розваги триватимуть із 10:00 до 14:00. «Створення коміксу– це особливий процес, – розповіла керівник Художньої студії «Гранат» Вікторія Гранкіна. –  Історія одночасно розгортається в картинках та тексті. Особливого змісту набувають усі складові сторінки:

Протягом 13-18 січня Художня студія «Гранат» запрошує дітей від 7 до 13 років у зимовий табір «Комікс-арт» (вул. Галицька, 27).
Навчання та розваги триватимуть із 10:00 до 14:00.

«Створення коміксу– це особливий процес, – розповіла керівник Художньої студії «Гранат» Вікторія Гранкіна. –  Історія одночасно розгортається в картинках та тексті. Особливого змісту набувають усі складові сторінки: розташування кадрів, композиція, динаміка, рухи та емоції героїв, влучне розміщення персонажів. Протягом тижня діти навчатимуться створювати персонажів, розповідати історію в зображеннях, робити розкадрування для коміксів, кіно та анімації тощо».

Організатори зазначають, що кожен день буде заповнений розвагами, командними іграми, інколи переглядом мультфільмів для відпочинку та покращення концентрації учасників.
Завершать табір презентацією власних коміксів.
Попередній запис обов’язковий.
Тел. 0679176868

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини