Роботи винниківських учасників Школи іконопису «Квітка Середньовіччя» представлені на виставці ікон у Дрогобичі

Роботи винниківських учасників Школи іконопису «Квітка Середньовіччя» представлені на виставці ікон у Дрогобичі

Виставка ікон у Палаці мистецтв музею «Дрогобиччина» – перший спільний виставковий проєкт авторських шкіл іконопису «Квітка Середньовіччя» (Винники, Вінниця, Тернопіль, Ярослав, Львів), Школи «Капеланчики» Центру опіки сиріт, майстерні малювання Навчально-реабілітаційного центру «Джерело». У творчому мистецько-соціальному проєкті, що ініційований іконописцем Андрієм Майовцем, об’єдналися діти та молодь, які відкрили для себе сакральне мистецтво і творять образи Святих.

Виставка ікон у Палаці мистецтв музею «Дрогобиччина» – перший спільний виставковий проєкт авторських шкіл іконопису «Квітка Середньовіччя» (Винники, Вінниця, Тернопіль, Ярослав, Львів), Школи «Капеланчики» Центру опіки сиріт, майстерні малювання Навчально-реабілітаційного центру «Джерело».
У творчому мистецько-соціальному проєкті, що ініційований іконописцем Андрієм Майовцем, об’єдналися діти та молодь, які відкрили для себе сакральне мистецтво і творять образи Святих.
На відкритті говорили про духовне, мистецьке значення виставки. А також про свої перші кроки та досягнення в іконописі розповіла виннківчанка, учасниця проєкту Віта Мостова.

Нагадаємо, авторська іконописна школа середньовічного малярства «Квітка Середньовіччя» Андрія Майовця працювала з 15 до 20 липня 2019 року у Святовоскресенському храмі Винник під духовною опікою о. Петра Паньківа.

Фото: Андрій Майовець

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини