Поміж Винниками та селом Лисиничі патрульні ганялися за злодіями

Поміж Винниками та селом Лисиничі патрульні ганялися за злодіями

У понеділок, десятого лютого, поміж Винниками та селом Лисиничі близько шостої години ранку працівники патрульної поліції затримали двох братів, яких підозрюють у скоєнні крадіжок. Про це повідомили на офіційній сторінці Патрульної поліції Львівської області. Отримавши орієнтування на легковик марки «ВАЗ 2101», працівники поліції намагалися зупинити машину, яка рухалася селом Лисиничі до Винник. Та водій проігнорував

У понеділок, десятого лютого, поміж Винниками та селом Лисиничі близько шостої години ранку працівники патрульної поліції затримали двох братів, яких підозрюють у скоєнні крадіжок.

Про це повідомили на офіційній сторінці Патрульної поліції Львівської області.

Отримавши орієнтування на легковик марки «ВАЗ 2101», працівники поліції намагалися зупинити машину, яка рухалася селом Лисиничі до Винник. Та водій проігнорував законні вимоги правоохоронців і тільки збільшив швидкість автомобіля. Розпочалося переслідування. За межами населеного пункту правоохоронцям таки вдалося заблокувати автомобіль зловмисників, але вони задумали втекти узбіччям. Там машина й зупинилася. Та один із зловмисників усе ж намагався втекти від правоохоронців. Це йому також на вдалося зробити, бо метрів за 300 від автомобіля його таки затримав працівник поліції, який виявився краще готовим у фізичному плані.

Після затримання з‘ясувалося, що в салоні машини перебувало двоє братів віком 36 і 40 років, яких підозрюють у 15 крадіжках на території сіл Лисиничі та Підбірці.

Зараз утікачі перебувають під арештом. За цим фактом відкрито кримінальну справу.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини