Троє братів-злодіїв із Винник потрапили до слідчого ізолятора

Троє братів-злодіїв із Винник потрапили до слідчого ізолятора

Учора, десятого лютого, «Винниківський Вісник» повідомив про затримання поміж Винниками та селом Лисиничі двох братів-злодіїв. Вони намагалися втекти від правоохоронців на автомобілі. Згодом один із злодіїв, покинувши салон машини, намагався зникнути. Як розповів керівник Личаківського відділу поліції, підполковник Роман Макогон, затриманими виявилися мешканці Винник. Нещодавно їхній рідний брат був затриманий під час скоєння крадіжки в

Учора, десятого лютого, «Винниківський Вісник» повідомив про затримання поміж Винниками та селом Лисиничі двох братів-злодіїв. Вони намагалися втекти від правоохоронців на автомобілі. Згодом один із злодіїв, покинувши салон машини, намагався зникнути.

Як розповів керівник Личаківського відділу поліції, підполковник Роман Макогон, затриманими виявилися мешканці Винник.

Нещодавно їхній рідний брат був затриманий під час скоєння крадіжки в приміщенні Народного дому Винник. Зараз він перебуває в слідчому ізоляторі тимчасового утримання. Його кримінальну справу вже розглядає суд. Цей громадянин вчинив декілька крадіжок у Винниках і Львові. І ось двоє його рідних братів учора приєдналися до нього в слідчому ізоляторі.

Їх було затримано після скоєння чергової крадіжки. А ще цих злодіїв підозрюють у 15 крадіжках на території сіл Лисиничі та Підбірці.

Уже багато років ці злодії тероризують мешканців Винник, Львова, навколишніх сіл.

Навіть більше, вони обкрадали своїх близьких сусідів і колись не побоялися залізти й у церкву!

А в останній період вони немов із «ланцюгів зірвалися» – «бомбили» все, що бачили: квартири, гаражі, дачі, господарські споруди й навіть Народний дім. Та всьому настає кінець. І вони таки потрапили всі троє до рук правоохоронців. Але їм і до цього не звикати, бо двоє з них уже спробували в своєму житті смак тюремної баланди. І це їх, як бачимо, нічого не навчило. Мабуть, вони ще багато років тероризуватимуть людей, бо найстаршому з них лише сорок років! А двоє ще молодші. Один із затриманих учора злодіїв лише минулої осені вийшов із в‘язниці, де пробув майже п‘ять років.

Тому сподіватися на те, що вони відмовляться від злодійства, марно.

А ще дуже шкода не лише всіх тих, хто потерпів від їхньої злочинної діяльності. Але й для їхніх рідних, бо це ж і сором, страшна ганьба. А ще й це жахлива й болюча рана для їхніх рідних.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини