Винниківчанка Ірина Лоїк презентує виставку «Безмежжя» в Івано-Франківську

Винниківчанка Ірина Лоїк  презентує виставку «Безмежжя» в Івано-Франківську

У вівторок, 11 лютого, у фортечній галереї «Бастіон» в Івано-Франківську відкривається виставка винниківської мисткині Ірини Лоїк. Ірина представила одиннадцать картин, які об’єднані назвою «Безмежжя» й її улюбленою темою – зображення неба. «У мене особливий потяг до неба, – зазначає художниця. – Обожнюю ранки, красиві заходи сонця, від якого на небі утворюються зефірні, райдужні, грайливі або

У вівторок, 11 лютого, у фортечній галереї «Бастіон» в Івано-Франківську відкривається виставка винниківської мисткині Ірини Лоїк.

Ірина представила одиннадцать картин, які об’єднані назвою «Безмежжя» й її улюбленою темою – зображення неба.

«У мене особливий потяг до неба, – зазначає художниця. – Обожнюю ранки, красиві заходи сонця, від якого на небі утворюються зефірні, райдужні, грайливі або смугасті перетини. Воно по-особливому дає спокій або ж порив емоцій. Це те, що завжди безмежне, нескінченне, вічне. На що завжди можна дивитись і воно не змінне в часі. Це те, у що можна глибоко вдивлятися, завдяки чому можна втонути в мріях, думках, бажаннях, фантазіях. Це те, що залишає теплі, солодкі, інколи мокрі та похмурі спогади в нашому житті. Воно завжди було, є і буде. Наше безмежне небо».

Нагадаємо, Ірина Лоїк брала участь участь у фонді для АТО – Львів (увійшла у трійку найдорожчих), в арт-галереї «Оберіг» (м. Львів). У  2016 р. відбулися її персональна виставка у бібліотеці Винник, виставка в Львівському обласному молодіжному центрі; 2018 р. – персональна виставка (м. Львів, паб «Dr.Ink.Lvivbar»); 2019 р. – спільна виставка у м. Київ, галерея «Spivakovska ART:EGO gallery» і персональна виставка в URBAN бібліотека, м. Львів.
Авторські картини Ірини Лоїк знаходяться у приватних колекціях у країнах Європи.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини