Медики винниківського госпіталю написали звернення щодо розслідування дій посадовців ЛОДА

Медики винниківського госпіталю написали звернення щодо розслідування дій посадовців ЛОДА

Працівники Винниківського госпіталю ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи написали на сторінці у фейсбуці колективне звернення, у якому просять провести службове розслідування щодо дій посадовців ЛОДА, які ухвалили рішення про проведення в медзакладі симуляційних навчань. Про це пише «Твоє місто». Як ідеться у зверненні, у госпіталі на стаціонарному лікуванні перебувають 790 пацієнтів, частина з

Працівники Винниківського госпіталю ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи написали на сторінці у фейсбуці колективне звернення, у якому просять провести службове розслідування щодо дій посадовців ЛОДА, які ухвалили рішення про проведення в медзакладі симуляційних навчань.

Про це пише «Твоє місто». Як ідеться у зверненні, у госпіталі на стаціонарному лікуванні перебувають 790 пацієнтів, частина з яких – учасники бойових дій на Сході, а частина – ветерани старшого віку. Медики вважають, що рішення про евакуацію таких пацієнтів було необґрунтованим.

Окремо персонал наголошує на тому, що керівництво госпіталю не попередили про жодні навчання.

«Вважаємо, що недоцільно було проводити подібні навчання без попереднього обговорення їх плану та погодження дій з керівництвом госпіталю. Про проведення навчань не був попереджений ані власник нашого закладу, ані міська рада міста Винники, що також сприяло збуренню громади», – ідеться у зверненні.

У документі зазначається, що, на думку персоналу госпіталю, рішення про навчання було необґрунтованим, а відсутність інформації не дала змоги вибудувати необхідну в таких випадках комунікацію.

«Вважаємо, що керівництво області має провести неупереджене розслідування щодо компетентності та своєчасності управлінських рішень по симуляційному навчанню, забезпеченню взаємодії відповідних структур і підрозділів цивільної оборони у цій ситуації», – ідеться в зверненні.

Також у документі медперсонал каже, що епізод, коли працівники госпіталю заспівали гімн України, деякі ЗМІ подали вирваним із контексту. Насправді, ідеться у документі, гімн заспівали після згадки про Героїв Небесної сотні.

Медперсонал зазначає, що приділить увагу навчанню персоналу та проаналізує допущені помилки.

 

1 comment
visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

1 Comment

Останні новини