Тренер дівочої команди «Жупанка» Ірина Чайка побувала на спеціальних курсах у Швейцарії

Тренер винниківської дівочої команди «Жупанка» Ірина Чайка пройшла у швейцарському місті Ньйон курси футбольного арбітражу. Про це повідомили у Львівській асоціації футболу. Ірина Чайка  не лише тренує дівчаток-футболісток із Винник, але й займається футбольним арбітражем. У Швейцарії на курсах разом із Іриною Чайкою  побували львів‘янка Софія Причина та Анастасія Волощук, які також є футбольними арбітрами.

Тренер винниківської дівочої команди «Жупанка» Ірина Чайка пройшла у швейцарському місті Ньйон курси футбольного арбітражу.

Про це повідомили у Львівській асоціації футболу.

Ірина Чайка  не лише тренує дівчаток-футболісток із Винник, але й займається футбольним арбітражем.

У Швейцарії на курсах разом із Іриною Чайкою  побували львів‘янка Софія Причина та Анастасія Волощук, які також є футбольними арбітрами.

Зазначимо, що всі футбольні турніри на Львівщині скасовані через карантин до третього квітня. Тому поєдинок винниківського ФК «Жупан» у Кубку Мікльоша також перенесено на невизначений термін.

Натомість, у вищому дивізіоні українського футболу матчі проводять, але без глядачів.

Сьогодні, 14 березня, львівські клуби «Карпати» та «Львів» розійшлися миром, зігравши з рахунком – 1:1. А «Дніпро-1» здолав команду з Маріуполя – 2:0. «Олександрія» завдала поразки «Колосу».

А в неділю, 15 березня, свої матчі зіграють київське «Динамо» з «Десною» та «Шахтар» із «Зорею».

Фото Львівської асоціації футболу та Ірини Чайки

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини