Боротися з вірусом позитивом: Юлія Брегін власноруч шиє яскраві захисні маски

Боротися з вірусом позитивом: Юлія Брегін власноруч шиє яскраві захисні маски

Із початком оголошеного карантину пропозиція на ринку постачання медичних масок залишається не надто стабільною, ціни на них часто зашкалюють. Але вихід є завжди – маски можна пошити власноруч. Та ще й підняти настрій у непростий час. Так вважає мисткиня з Винник, викладач Технологічного коледжу НУ «Львівська політехніка», керівник Текстильної майстерні Юлія Брегін, яка шиє з

Із початком оголошеного карантину пропозиція на ринку постачання медичних масок залишається не надто стабільною, ціни на них часто зашкалюють. Але вихід є завжди – маски можна пошити власноруч. Та ще й підняти настрій у непростий час. Так вважає мисткиня з Винник, викладач Технологічного коледжу НУ «Львівська політехніка», керівник Текстильної майстерні Юлія Брегін, яка шиє з яскравих натуральних тканин і марлі маски багаторазового використання.

«Ніколи не подумала б, що доведеться поміж книжками шити не одяг і не ляльки, а маски, – каже Юлія. – На фото – маски для дорослих. Шию для рідних і друзів. Вирішила зробити їх яскравими, бо так цікавіше і веселіше. Вони багаторазові – зроблені з двох шарів бавовни та чотирьох шарів марлі. Їх потрібно прати і прасувати, щоб знову використовувати, але за відсутності одноразових це непоганий варіант».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини