Поліція затримала злодія, який скоїв крадіжку грошей з крамниці у Винниках

Поліція затримала злодія, який скоїв крадіжку грошей з крамниці у Винниках

«Винниківський Вісник» уже повідомляв, що у четвер, 12 березня, в одній із винниківських крамниць   було скоєно крадіжку грошей з каси. Увечері, коли у крамниці було малолюдно, невідомий зловмисник скористався неуважністю продавця та поцупив із каси три тисячі гривень. Не дорахувавшись вказаної суми грошей, продавець переглянув відеозапис на камері й побачив, що тут побував злодій (на

«Винниківський Вісник» уже повідомляв, що у четвер, 12 березня, в одній із винниківських крамниць   було скоєно крадіжку грошей з каси.

Увечері, коли у крамниці було малолюдно, невідомий зловмисник скористався неуважністю продавця та поцупив із каси три тисячі гривень.

Не дорахувавшись вказаної суми грошей, продавець переглянув відеозапис на камері й побачив, що тут побував злодій (на відео видно епізод, коли зловмисник, використавши неуважність продавця, скоїв крадіжку).

Із заявою про скоєння крадіжки потерпілий звернувся в правоохоронні органи.

За цим фактом було відкрито кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Як повідомив сьогодні, 30 березня, керівник Личаківського відділу поліції міста Львова, підполковник Роман Макогон, особу злодія встановлено та його самого вже затримали.

«Річ у тому, що правоохоронці також переглянули згадане відео, – мовить підполковник Роман Макогон. – З‘ясувалося, що злодій вже мав проблеми із законом і за скоєння злочинів перебував у місцях позбавлення волі. Тому його й упізнали. Злодієм, який викрав гроші з каси винниківської крамниці, виявився 42-річний мешканець Сихова. Незабаром суд вирішить його подальшу долю».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини