Молодь разом із мером Винник і його заступниками зняла танцювальне відео «Біла маска» про безпеку під час карантину (відео)

Молодь разом із мером Винник і його заступниками зняла танцювальне відео «Біла маска» про безпеку під час карантину (відео)

Залишайтеся вдома і танцюйте під пісню «Біла маска»  – такий головний меседж від молоді Винник у пісні-пародії на «Синю смужку» ВІА «Кіп’яток». Найважливіша роль у відео, на підготовку і зйомки якого витратили орієнтовно тиждень, належить масці – не важливо, якого кольору, аби захищала обличчя. У кліпі – атрибути неспокійного сьогодення – маски, захисні костюми, вкраплення

Залишайтеся вдома і танцюйте під пісню «Біла маска»  – такий головний меседж від молоді Винник у пісні-пародії на «Синю смужку» ВІА «Кіп’яток».

Найважливіша роль у відео, на підготовку і зйомки якого витратили орієнтовно тиждень, належить масці – не важливо, якого кольору, аби захищала обличчя. У кліпі – атрибути неспокійного сьогодення – маски, захисні костюми, вкраплення теленовин зі статистикою і, звичайно, двоє закоханих, які оцінюють один одного з гумором і за рівнем свідомості – наявністю маски, дезінфікуючих засобів, дотримання безпечної дистанції, щоб «ніяка корона  не потрапила в легені».

Насправді акторів, яких задіяли для кліпу, чимало – це не тільки головні посадовці міста – міський голова Володимир Квурт, його заступники Богдан Шустер і Павло Венгринович, секретар ради ВМР Ігор Жуковський, а й інші працівники Винниківської міської ради, рятувальники 61-ої ДПРЧ м. Винники, учасники ЛМГО «Золота молодь Винник» та Студії сценічного мистецтва «ЗМВ».

Текст пісні написали Анастасія Пришляк і Марта Чеславська, а виконав музичний гурт «ZAБАVA». Змонтувала відео Марта Чеславська. Локації – територія Винник, кабінети Винниківської міської ради, оселі винниківчан.

«У кліпі ми закликаємо дотримуватись карантину, щоб не допустити поширення коронавірусної інфекції, – розповіла Анастасія Пришляк. – Усі частинки відео були зняті з дотриманням правил карантину. А на завершення ми написали головні рекомендації щодо непоширення коронавірусу: залишатися вдома, регулярно мити руки, дотримуватися правил карантину, які доповнили нашою порадою – увімкнути пісню «Біла маска», танцювати і рятувати світ».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини