Учениця винниківської Школи мистецтв Софія Батрух – у списку переможців конкурсу «Музичний карантин»

Учениця винниківської Школи мистецтв Софія Батрух – у списку переможців конкурсу «Музичний карантин»

У середу, 8 квітня, оголошено переможців міського онлайн-конкурсу «Музичний карантин 2020», що провели серед учнів музичних/мистецьких шкіл м. Львова та Львівської області. Винниківська школа мистецтв представила музичні відео 37 учнів. У списку переможців – талановита «зірочка» Софія Батрух – учениця 7 класу ЛДШМ № 9 (викладач Оксана Богдан), яка подала на конкурс відео-виконання української народної

У середу, 8 квітня, оголошено переможців міського онлайн-конкурсу «Музичний карантин 2020», що провели серед учнів музичних/мистецьких шкіл м. Львова та Львівської області.

Винниківська школа мистецтв представила музичні відео 37 учнів. У списку переможців – талановита «зірочка» Софія Батрух – учениця 7 класу ЛДШМ № 9 (викладач Оксана Богдан), яка подала на конкурс відео-виконання української народної пісні «Шуміла ліщина».
Конкурс провело управління культури ЛМР з метою підтримки та розвитку музичної творчості дітей мистецьких шкіл м. Львова та Львівської області, їх мотивації до навчання музики, сприяння розвитку талантів, надання їм можливості проявити свою індивідуальність, показати її широкому загалу, допомоги дітям краще пізнати себе та створити дистанційні умови для підтримки дітей в реалізації творчого потенціалу.

Умовою онлайн-конкурсу було записати відео в домашніх умовах на свій смартфон з виконанням будь-якого музичного твору тривалістю до 5-ти хвилин.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини