Міський голова Винник Володимир Квурт розповів про готовність госпіталю до прийому хворих на Covid-19

Міський голова Винник Володимир Квурт розповів про готовність госпіталю до прийому хворих на Covid-19

Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Ю. Липи – один із закладів, який готується лікувати хворих на коронавірусну інфекцію, якщо буде така необхідність. “Завітали до Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи у Винниках, щоб перевірити його готовність до прийому хворих на Covid-19,  – повідомив на своїй сторінці міський голова

Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Ю. Липи – один із закладів, який готується лікувати хворих на коронавірусну інфекцію, якщо буде така необхідність.

“Завітали до Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи у Винниках, щоб перевірити його готовність до прийому хворих на Covid-19,  – повідомив на своїй сторінці міський голова Винник Володимир Квурт. – Генеральний директор госпіталю Максим Прикупенко розповів, що госпіталь протягом останніх трьох тижнів активно готувався до прийняття хворих з підозрою на коронавірус. Наразі в госпіталі  пацієнтів з підозрою на коронавірус немає. Госпіталь готовий приймати пацієнтів і вже сформував бригади та вахти. Засобами індивідуального захисту госпіталь забезпечений на перших півтора тижня роботи (на шість бригад). Незабаром мають надійти засоби індивідуального захисту: маски, респіратори, халати тощо”.

Фото зі сторінки Володимира Квурта

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини