У Винниках посвятили паски та продуктові набори для потребуючих мешканців міста

У середу, 15 квітня, у приміщенні Винниківської міської ради відбулося посвячення пасок і продуктових наборів для потребуючих мешканців нашого міста. Про це повідомили у Винниківській міській раді. Влада Винник цьогоріч підготувала 130 продуктових наборів для найменш соціально захищених людей, щоб і вони святково відзначили Воскресіння Христове. Священики всіх винниківських церков посвятили паски та продуктові набори.

У середу, 15 квітня, у приміщенні Винниківської міської ради відбулося посвячення пасок і продуктових наборів для потребуючих мешканців нашого міста.

Про це повідомили у Винниківській міській раді.

Влада Винник цьогоріч підготувала 130 продуктових наборів для найменш соціально захищених людей, щоб і вони святково відзначили Воскресіння Христове.

Священики всіх винниківських церков посвятили паски та продуктові набори.

Під час пакування продуктів і посвячення було дотримано всіх вимог і норм карантину (в кімнаті перебувало не більше п‘яти осіб, вони були у захисних масках).

Пакували продукти у пакети працівники ВМР, які лише на мить скинули маски для того, щоб зробити пам‘ятну світлину про чудові миті підготовки до цьогорічного Великодня.

Незабаром усі продуктові набори рознесуть потребуючим їх мешканцям нашого міста.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини