Унаслідок пожежі чоловік отримав опіки 70% тіла

Унаслідок пожежі чоловік отримав опіки 70% тіла

Рятувальники 61-ої ДРПЧ м. Винники і 50-ого державного пожежно-рятувального посту м. Бібрка  в понеділок, 20 квітня, боролися з пожежою в житловому будинку  в с. Миколаїв Пустомитівського району. Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101» о 21:40. Про це повідомляє ГУ ДСНСУ у Львівській області. Пожежа виникла в цегляно-глинобитному житловому будинку, розміром 12×5 м. До

Рятувальники 61-ої ДРПЧ м. Винники і 50-ого державного пожежно-рятувального посту м. Бібрка  в понеділок, 20 квітня, боролися з пожежою в житловому будинку  в с. Миколаїв Пустомитівського району.

Повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101» о 21:40. Про це повідомляє ГУ ДСНСУ у Львівській області. Пожежа виникла в цегляно-глинобитному житловому будинку, розміром 12×5 м.
До місця події негайно виїхали рятувальники 50-ого державного пожежно-рятувального посту м. Бібрка та 61-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Винники.
Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору.
Внаслідок пожежі отримав опіки 70% тіла власник, 1960 року народження. Чоловіка госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги м. Львова.
О 22:41 пожежу було локалізовано та о 23:14 ліквідовано в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено дах на площі 8 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 16 кв.м. Також, пошкоджено перекриття на площі 24 кв.м, міжкімнатні дерев’яні двері та вікна на площі 12 кв.м.
Завдяки злагодженим діям вогнеборців вдалося не допустити перекидання вогню на три будинки поряд.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини