У Винниках завершується спорудження спортзалу

У Винниках завершується спорудження спортивного залу у СЗШ №47. Про це повідомили у Винниківській міській раді. Журналісти «Винниківського Вісника» побували на згаданій будові. З‘ясувалося, що за декілька днів над спортзалом встановлять металеву конструкцію даху. «Сама багатотонна конструкція вже змонтована й знаходиться всередині приміщення спортивного залу, – мовить директор СЗШ №47 Петро Стефанишин. – Фахівці-будівельники змонтували

У Винниках завершується спорудження спортивного залу у СЗШ №47.

Про це повідомили у Винниківській міській раді.

Журналісти «Винниківського Вісника» побували на згаданій будові.

З‘ясувалося, що за декілька днів над спортзалом встановлять металеву конструкцію даху.

«Сама багатотонна конструкція вже змонтована й знаходиться всередині приміщення спортивного залу, – мовить директор СЗШ №47 Петро Стефанишин. – Фахівці-будівельники змонтували її на місці із металу. Зараз вони замовили потужний автокран, який допоможе її підняти, встановити й закріпити на стінах споруди. Адже будівельний кран, який тут є, не розрахований на підняття таких важких конструкцій. Тому чекаємо з дня на день, що більш потужніша техніка прибуде й ми завершимо спорудження цього дуже потрібного нашим дітям об‘єкту. Після цього треба виконати лише  внутрішні роботи».

Як розповіли журналістам будівельники, які там працюють, над конструкцією даху вони працювали протягом одного місяця й використали для цього майже 18 тонн металопродукції.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини