Без урочистостей: у школах Винник завершився навчальний рік

Без урочистостей: у школах Винник завершився навчальний рік

Сьогодні, 29 травня, у школах  завершили навчальний рік. На подвір’ї найбільшої СЗШ у Винниках – тихо. Не чути дитячого гамору, дзвоник не сповіщає про останній день навчання і початок канікул.  Така сама тиша й в інших навчальних закладах міста. «Жодних урочистостей школи не проводять через карантинні обмеження, – розповіла директор СЗШ № 29 Оксана Верхівська.

Сьогодні, 29 травня, у школах  завершили навчальний рік. На подвір’ї найбільшої СЗШ у Винниках – тихо. Не чути дитячого гамору, дзвоник не сповіщає про останній день навчання і початок канікул.  Така сама тиша й в інших навчальних закладах міста.

«Жодних урочистостей школи не проводять через карантинні обмеження, – розповіла директор СЗШ № 29 Оксана Верхівська. – Навчання завершили дистанційно. З вчителями маємо в цей день підсумкову нараду. А далі вчителі будуть виставляти оцінки, заповнювати табелі, документи про освіту. До 15 червня табелі перешлють батькам в електронному вигляді. А оригінали діти зможуть отримати на початку нового навчального року. Готуємося до проведення в школі пробного ЗНО  та основної сесії. Очікуємо нових інструкцій щодо роботи».

Також Оксана Верхівська повідомила, що випускники отримають атестати після того, як будуть відомі результати зовнішнього незалежного оцінювання. Щодо випускних вечорів, то МОН заборонило проводити будь-які масові заходи.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини