У Винниківському лісі виявлено мертвим мешканця Львова

У Винниківському лісі виявлено мертвим мешканця Львова

У понеділок, першого червня, у Винниківському лісі було виявлено мертвим мешканця Львова, 1977 року народження. Про це редакції «Винниківського Вісника» повідомив представник Личаківського відділу поліції міста Львова, старший лейтенант Андрій Герич. Правоохоронець також розповів, що згадана особа перебувала у розшуку, як безвісти зникла (був оголошений у розшук після заяви матері про його зникнення Сихівським ВП

У понеділок, першого червня, у Винниківському лісі було виявлено мертвим мешканця Львова, 1977 року народження.

Про це редакції «Винниківського Вісника» повідомив представник Личаківського відділу поліції міста Львова, старший лейтенант Андрій Герич.

Правоохоронець також розповів, що згадана особа перебувала у розшуку, як безвісти зникла (був оголошений у розшук після заяви матері про його зникнення Сихівським ВП міста Львова 29 травня ц.р.).

«Він був мешканцем вулиці Чукаріна у Львові, – мовить старший лейтенант Андрій Герич. – У день зникнення сказав матері, що піде у Винниківський ліс відзначити завершення карантину. Як пішов – так і пропав. Його мама звернулася в поліцію, організувала також людей на його пошук. І першого червня двоє чоловіків, які брали участь у пошуку зниклого, натрапили на його мертве тіло. Його знайшли поміж вулицею Забавою у Винниках і львівською Майорівкою. Слідів насильницької смерті на його тілі не виявлено. Також відомо, що до загарбання Росією Криму згадана особа проживала у Севастополі. Після брутальної анексії росіянами ця людина там усе втратила й повернулася до своєї матері – до Львова».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини