У Винниках з‘явилося багато відпочинкових територій

На території Винник і на околицях нашого міста є багато чудових куточків для відпочинку людей. Як повідомили у Винниківській міській раді, за останній період на території нашого міста було облаштовано декілька відпочинкових територій. Зокрема, було створено громадський простір біля місцевого ставка, облаштовано території біля місцевих церков, у парках. Ці рукотворні майданчики, площі, сквери разом зі

На території Винник і на околицях нашого міста є багато чудових куточків для відпочинку людей.

Як повідомили у Винниківській міській раді, за останній період на території нашого міста було облаштовано декілька відпочинкових територій.

Зокрема, було створено громадський простір біля місцевого ставка, облаштовано території біля місцевих церков, у парках.

Ці рукотворні майданчики, площі, сквери разом зі створеними там чудовими квітковими композиціями, зеленими насадженнями з декоративних кущів і дерев стали просто окрасою Винник.

І дуже приємно спостерігати за мешканцями Винник і гостями нашого міста, які відпочивають на березі ставка чи на лавочках у парках і сквериках.

Пропонуємо читачам переглянути фоторепортаж із найчарівніших (рукотворних) куточків Винник. Переконайтеся, що в останні роки Винники стали ще прекраснішими й затишнішими.

І, звичайно, бережімо цю красу та суворо дотримуймось правил благоустрою території міста.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини