Пільговики знову можуть їздити в міському транспорті безкоштовно

Пільговики знову можуть їздити в міському транспорті безкоштовно

У середу, 8 липня, міська комісія з питань ТЕБ і НС внесла зміни в рішення щодо перевезення у транспорті мешканців пільгових категорій – відновила пільговий проїзд із 9 липня. Про це повідомляє сайт ЛМР. Безкоштовний проїзд повернули, але із проханням до усіх, хто має право на пільгові перевезення, користуватися міським транспортом між 11:00 та 16:00

У середу, 8 липня, міська комісія з питань ТЕБ і НС внесла зміни в рішення щодо перевезення у транспорті мешканців пільгових категорій – відновила пільговий проїзд із 9 липня.

Про це повідомляє сайт ЛМР.

Безкоштовний проїзд повернули, але із проханням до усіх, хто має право на пільгові перевезення, користуватися міським транспортом між 11:00 та 16:00 годинами, щоб дати можливість людям заїхати на роботу та повернутися додому.

Режим спецперевезень, запроваджений у зв’язку із карантинними обмеженнями, зберігається. Зазначено, що в громадському транспорті може їхати стільки пасажирів, скільки є місць для сидіння, і вони мають бути у масках.

Нагадаємо, 7 липня міська комісія ТЕБ і НС прийняла рішення про відновлення роботи готелів, закладів громадського харчування, спортивних закладів і залів, фітнес-центрів.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини