ЗНО завершилося: як відбувалося тестування в СЗШ № 29 у Винниках

17 липня завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. ЗНО відбувалося з 25 червня. Пунктами тестування стали двадцять дві школи Львова, зокрема й винниківська СЗШ № 29. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання охоплювало одинадцять навчальних предметів. У Винниках випускники проходили тестування з математики (25 червня), української мови та літератури (30 червня), історії (9 липня) та географії (15

17 липня завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. ЗНО відбувалося з 25 червня. Пунктами тестування стали двадцять дві школи Львова, зокрема й винниківська СЗШ № 29.

Загалом зовнішнє незалежне оцінювання охоплювало одинадцять навчальних предметів.

У Винниках випускники проходили тестування з математики (25 червня), української мови та літератури (30 червня), історії (9 липня) та географії (15 липня).

«Під час тестувань з кожного предмета у нас було по 225 дітей, тобто 15 аудиторій по 15 учасників ЗНО, – розповіла директор СЗШ № 29 Оксана Верхівська. – Тільки на тестування з географії прийшла половина учасників, мабуть, цей предмет був у них як резервний. Процедура складання зовнішнього незалежного оцінювання відбувалася за окремим протоколом через пандемію коронавірусу – розмітки безпечної дистанції по школі, наявність дезінфекторів, масок, провітрювання та дезінфекція приміщення. Перед входом у школу в дітей дізнавалися про стан здоров’я і проводити температурний скринінг. Працівникам, які були залучені до тестування, зробили ІФА-тести на виявлення коронавірусної інфекції та забезпечили засобами індивідуального захисту».

За словами Оксани Верхівської, діти свідомо ставилися до карантинних вимог. Допомагали регулювати дистанцію працівники поліції.

Нагадаємо, додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання триватиме в Україні з 24 липня до 10 серпня. Винниківська СЗШ № 29 у додатковій сесії пунктом тестування не буде.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини