На новенькому вуличному тренажерному майданчику вандали понівечили тренажер

На новенькому вуличному тренажерному майданчику вандали понівечили тренажер

Минулого тижня, 29 липня, на вулиці Винна гора встановили перший вуличний тренажерний майданчик у Винниках у межах проєкту «Мережа вуличних тренажерних майданчиків у Винниках (закупівля спортивного інвентарю)», що фінансується Громадським бюджетом Львова. Але в цій новації для міста не усі побачили можливість займатися спортом на свіжому повітрі та ще й безкоштовно. Дехто запримітив у тренажері

Минулого тижня, 29 липня, на вулиці Винна гора встановили перший вуличний тренажерний майданчик у Винниках у межах проєкту «Мережа вуличних тренажерних майданчиків у Винниках (закупівля спортивного інвентарю)», що фінансується Громадським бюджетом Львова.

Але в цій новації для міста не усі побачили можливість займатися спортом на свіжому повітрі та ще й безкоштовно. Дехто запримітив у тренажері не спортивний інвентар, а просто метал. На фото бачимо, що вандали зрізали елемент тренажера. Такого типу тренажери підрядник робить для усього Львова. А майданчик облаштований у центрі кількох багатоповерхівок, практично у всі на очах. Його експлуатація не складна, але потребує адекватного використання та культури поведінки.

«Елемент тренажера замінять до середини серпня, коли будуть облаштовувати наступні майданчики на вулицях Стрілецька та Івасюка. А також Винниківська міська рада запланувала встановлення біля тренажерного майданчика відеокамери», – зазначив представник Винниківської міської ради Роман Хім’юк.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини