Під час навчання маски будуть необов’язковими: що чекає школярів із 1 вересня

Під час навчання маски будуть необов’язковими: що чекає школярів із 1 вересня

Керівниця міського управління освіти Зоряна Довганик розповіла, що епідситуація у Львові дозволяє відкрити заклади середньої освіти, відбувається підготовка до початку нового навчального року. Якщо ж ситуація зміниться, то вчителів готують до праці дистанційно. За її словами, носіння масок і учнями, і вчителями в школах передбачене рекомендаціями державного санітарного лікаря. Однак йдеться лише про час між уроками –

Керівниця міського управління освіти Зоряна Довганик розповіла, що епідситуація у Львові дозволяє відкрити заклади середньої освіти, відбувається підготовка до початку нового навчального року.

Якщо ж ситуація зміниться, то вчителів готують до праці дистанційно.

За її словами, носіння масок і учнями, і вчителями в школах передбачене рекомендаціями державного санітарного лікаря. Однак йдеться лише про час між уроками – на перервах. Натомість під час навчання маски не є обов’язковими.

Відбуватиметься температурний скринінг педагогічних працівників та опитування дітей щодо стану їхнього здоров’я.

Також Зоряна Довганик повідомила, що наразі про поділ класів на групи не йдеться, однак при погіршенні ситуації у Львові, школи готові й до такого сценарію: «Будемо думати, яким чином розділити клас на дві групи та проводити навчання змішано: 1 група – в класі, інша – дистанційно або ж почергово».

Нагадаємо, наразі Львів залишається в “помаранчевій” зоні. Заборонено відвідування закладів освіти в населених пунктах, які ввійшли в “червону” зону.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини