Госпіталь у Винниках частково повертається до звичного режиму роботи

Госпіталь у Винниках частково повертається до звичного режиму роботи

З 17 серпня Львівський обласний госпіталь інвалідів вій та репресованих імені Юрія Липи частково повертається до звичного режиму роботи. Зокрема, відновлять роботу відділення кістково-гнійної хірургії, 1-го ортопедичного, 2-го ортопедичного, хірургічного, урологічного та  отоларингологічного відділень. Про це повідомляє ЛОДА. Це, насамперед, стосується надання кваліфікованої хірургічної допомоги учасникам,  інвалідам антитерористичної операції АТО/ООС, ветеранам війн, інвалідам війн, учасникам бойових

З 17 серпня Львівський обласний госпіталь інвалідів вій та репресованих імені Юрія Липи частково повертається до звичного режиму роботи. Зокрема, відновлять роботу відділення кістково-гнійної хірургії, 1-го ортопедичного, 2-го ортопедичного, хірургічного, урологічного та  отоларингологічного відділень.

Про це повідомляє ЛОДА.

Це, насамперед, стосується надання кваліфікованої хірургічної допомоги учасникам,  інвалідам антитерористичної операції АТО/ООС, ветеранам війн, інвалідам війн, учасникам бойових дій, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війн та прирівняним до них категорій населення, репресованим, учасникам війн, ліквідаторам аварії на ЧАЕС, дітям війни, учасникам Революції Гідності.

У закладі проведуть розмежування на зелену та червону (для пацієнтів з COVID-19) зони з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних норм, аби вберегти пацієнтів та медичний персонал від небезпечних контактів.

Для госпіталізації вищевказаної категорії пацієнтів розгорнуть додаткове (зелене) приймальне відділення, палати інтенсивної терапії в операційному відділенні та профільних хірургічних відділеннях.

«Госпіталізацію пацієнтів здійснюватимуть при наявності ІФА або ПЛР обстежень», – зазначив директор департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис.

 

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини