ФК «Юність» із Верхньої Білки перемогла ФСК «Самбір»

У неділю, 16 серпня, на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках гравці ФК «Юність» із Верхньої Білки провели  поєдинок другого туру чемпіонату Прем‘єр-ліги Львівської області. Суперниками «Юності» були футболісти ФСК «Самбір». Поєдинок виявився дуже напруженим і бойовим. Упродовж усієї гри футболісти діяли самовіддано й, подеколи, навіть занадто жорстко: не шкодували ні себе, ні суперника. Як

У неділю, 16 серпня, на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках гравці ФК «Юність» із Верхньої Білки провели  поєдинок другого туру чемпіонату Прем‘єр-ліги Львівської області.

Суперниками «Юності» були футболісти ФСК «Самбір».

Поєдинок виявився дуже напруженим і бойовим. Упродовж усієї гри футболісти діяли самовіддано й, подеколи, навіть занадто жорстко: не шкодували ні себе, ні суперника.

Як і личить номінальним господарям, гравці «Юності» вже на 4-ій хвилині відкрили рахунок після удару Гладкого. Та самбірчани одразу ж кинулися відігруватися. Й незабаром після подачі кутового їхній нападник Фурта ударом головою вразив ворота Андрія Жука – 1:1.

Після цього футболісти «Юності» надовго захопили ініціативу й наполегливо штурмували ворота суперників.

На 39-ій хвилині їхні зусилля завершилися другим голом. Захисник гостей у своєму штрафному майданчику зіграв рукою й арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Самбірчани гостро протестували проти цього рішення судді, але він був невблаганним. Зрештою, як і Олег Панасюк, який потужно пробив у правий від себе кут воріт – 2:1.

Але ще більш цікавим і напруженим виявився другий тайм. Футболісти «Юності» мали декілька прекрасних нагод, щоб закріпити свій успіх і спокійно завершити цей поєдинок.

Адже під час однієї з атак Гладкий опинився віч-на-віч із воротарем гостей. Йому ніхто не заважав, але нападник програв свою дуель голкіперу. Також чудові нагоди відзначитися мали Равлик і Дмитрух. А ще на 90-ій хвилині небезпечно головою пробив Шептицький.

Зрештою, й гравці «Самбора» не мали наміру здаватися. Тому разів чотири-п‘ять Андрій Жук був змушений вступати в гру в дуже складних для нього ситуаціях і рятував свої ворота. Два рази він відбивав удари з  близької відстані.

Зрештою, голів у цьому матчі більше не було забито й вихованці тренера Богдана Костика здобули свою другу перемогу в новому чемпіонаті – 2:1.

Склад ФК «Юність»: Жук, Гаврушко, Шарабура, Білий, Дмитрух, Гордійчук, Федорів, Набізада, Равлик, Гладкий, Панасюк. На заміну виходили: Курилишин (65 хвилина), Шептицький (83 хвилина), Занько (90-1 хвилина), Фітель (90-4 хвилина).

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини