Про організацію навчання в найбільшій школі Винник розповіла директор Оксана Верхівська

Про організацію навчання в найбільшій школі Винник розповіла директор Оксана Верхівська

Навчальний процес в умовах пандемії – одна  з надважливих тем, якою цікавилися і діти, і батьки, і педагоги. Після весняного дистанційного опанування предметів шкільні кімнати знову «ожили». «Ми відкрили чотири входи до школи, адже в школі півтори тисячі учнів, – розповіла директор СЗШ № 29 Оксана Верхівська. – І розмежували початок уроків у часі. А

Навчальний процес в умовах пандемії – одна  з надважливих тем, якою цікавилися і діти, і батьки, і педагоги. Після весняного дистанційного опанування предметів шкільні кімнати знову «ожили».

«Ми відкрили чотири входи до школи, адже в школі півтори тисячі учнів, – розповіла директор СЗШ № 29 Оксана Верхівська. – І розмежували початок уроків у часі. А також зробили змішане навчання. Учні 5-11 класів вчитимуться дистанційно та очно. На дистанційне навчання вивели ті предмети, які повторюються протягом тижня, щоб вчителі могли донести теми, опрацювати їх і проконтролювати. Учні молодшої школи не матимуть дистанційних уроків».

По одному дню залишатимуться вдома 5 класи (понеділок), 8, 10 класи (середа), 6, 9 класи (четвер), 7 класи (п’ятниця). Два дні  (у вівторок і п’ятницю) навчатимуться дистанційно учні одинадцятих класів.

Очне навчання в школі зробили в дві зміни.  І зміна – 8:30, ІІ зміна – 11:35 і 12:30.

У школі забезпечили роботу групи продовженого дня.

«Для нашої школи саме така модель організації навчального процесу є оптимальною, – каже О. Верхівська. – Наразі ми плануємо працювати за такою схемою до кінця першого семестру. Режим роботи затверджували на педраді. Відповідно, якщо буде потреба в коректуванні, то зможемо внести зміни. Ми мусимо навчити жити в карантинних умовах. А для цього всі мають дотримуватися певних правил – щодо масок і антисептиків. Батьки мають бути відповідальними і не приводити дітей у школу з проявами респіраторних захворювань. Якщо всі будемо свідомими, то все буде добре».

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Лариса КУБСЬКА

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини