Футболісти ФК «Жупан» зіграли внічию у Пустомитах

У неділю, 13 вересня, винниківський ФК «Жупан» зіграв черговий поєдинок чемпіонату Львівщини. Цього дня винниківські футболісти в Пустомитах зустрілися з тамтешньою командою. Гра виявилася цікавою та дуже напруженою. Господарі вже в перші хвилини почали потужно штурмувати ворота гостей. Декілька разів голкіпер ФК «Жупан» Стасишин  продемонстрував свою майстерність, рятуючи  команду. У першому таймі мали чудові нагоди

У неділю, 13 вересня, винниківський ФК «Жупан» зіграв черговий поєдинок чемпіонату Львівщини.

Цього дня винниківські футболісти в Пустомитах зустрілися з тамтешньою командою.

Гра виявилася цікавою та дуже напруженою.

Господарі вже в перші хвилини почали потужно штурмувати ворота гостей. Декілька разів голкіпер ФК «Жупан» Стасишин  продемонстрував свою майстерність, рятуючи  команду.

У першому таймі мали чудові нагоди відзначитися й гості. Але обидва Ярослави – Баран і Левків – не влучили у ворота.

У другому таймі гості повністю перехопили ініціативу й розпочали «пресувати» суперників. Та до гострих епізодів не доходило. Натомість, господарі свій шанс не втратили, коли їхній гравець на 70-ій хвилині потужно пробив із гострого кута – 0 :1.

До цього ж, на 77-ій хвилині гості залишилися у меншості після вилучення Медицького.

Та до честі гравців ФК «Жупан» – вони не запанікували, а боролися до останньої хвилини. І на 90-ій хвилині Молоков зумів обробити м‘яч і сильно пробити з близької відстані – 1:1.

Особливо приємно те, що Іван Молоков учора одружився. А ще в тренера команди Ігоря Дідика сьогодні день народження. Тому важко було уявити, щоб винниківська команда в такий день програла.

Сердечно вітаємо Івана Молокова та його чарівну дружину Яну-Іванну з визначною подією в їхньому житті. Бажаємо молодому подружжю довгої й щасливої життєвої дороги, безмежного щастя, міцного здоров‘я й багато діточок!

Також щиро вітаємо Ігоря Дідика з Днем народження та щиро бажаємо йому міцного здоров‘я, безмежного щастя, здійснення всіх мрій і бажань, нових спортивних вершин.

Винниківських  футболістів приїхав підтримати й заступник міського голови Винник Богдан Шустер.

Цей поєдинок викликав велике зацікавлення тамтешніх уболівальників.

Склад ФК «Жупан»: Стасишин, Вергун, Молоков, Медицький, Карабин, Шкраба, Баран, Карачевський, Петрів, Ярослав Левків, Дадак. На заміну виходили: Климишин, Данило Левків, Леган, Матвіїв, Стефанишин.

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
Володимир ГАВРИЛІВ

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини