У кондитерській «Le Plaisir» виготовляють паски, що відзначаються неймовірно ніжним смаком і виглядом

У кондитерській «Le Plaisir» виготовляють паски, що відзначаються неймовірно ніжним смаком і виглядом

Художня кондитерська майстерня «Le Plaisir», що знаходиться у Винниках (вул. Соборності, 10), до Великодня розпочала приймати замовлення (телефоном і безпосередньо в магазині) на випікання традиційних українських і сучасних пасок, які поширені в Європі, а також пропонують пляцки за новими оригінальними рецептами та пампухи. «Виготовляємо пасочки на будь-який смак і вигляд, – розповіла власниця кондитерської Мар’яна

Художня кондитерська майстерня «Le Plaisir», що знаходиться у Винниках (вул. Соборності, 10), до Великодня розпочала приймати замовлення (телефоном і безпосередньо в магазині) на випікання традиційних українських і сучасних пасок, які поширені в Європі, а також пропонують пляцки за новими оригінальними рецептами та пампухи.

«Виготовляємо пасочки на будь-який смак і вигляд, – розповіла власниця кондитерської Мар’яна Стаховська. – Печемо їх за випробуваними традиційними рецептами, а також виготовляємо смачні паски з курагою, цукатами, родзинками, пряники у великодньому стилі. Прикрасимо модно і по-сучасному. Ну а кому подобається ласувати традиційною пасочкою, вразимо неперевершеним ароматом і гарним дизайном. А ще підкреслюємо, що обов’язковою умовою виготовлення наших виробів є якість і безпечність продуктів, які ми використовуємо».

Графік роботи художньої кондитерської майстерні  «Le Plaisir»:

з понеділка до суботи – з 9:00 до 19:00, в неділю – з 11:00 до 15:00.

Телефон для замовлення та довідок : 0680499911

Фото: Марина ГРИНИХА

visnyk
ADMINISTRATOR
PROFILE
@Партнерська публікація

Дивіться також

Залишити коментар

Ваш email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначено *

Cancel reply

Останні новини